ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΕΣ	ΕΝΑΡΞΗ ΘΗΤΕΙΑΣ	ΛΗΞΗ ΘΗΤΕΙΑΣ
Εμμανουήλ Τσουδερός	21/04/1928	31/10/1931
Εμμανουήλ Καμάρας	25/11/1931	30/05/1932
Κυριάκος Βαρβαρέσος	01/03/1933	04/08/1939
Γεώργιος Μαντζαβίνος (1)	28/09/1936	11/02/1946
Ιωάννης Αρβανίτης	04/08/1939	26/04/1941
Στυλιανός Γρηγορίου	28/03/1945	02/02/1955
Βασίλειος Κυριακόπουλος	05/02/1955	24/12/1955
Δημήτριος Γαλάνης	31/12/1955	07/08/1967
Ιωάννης Πεσμαζόγλου	11/02/1960	05/08/1967
Κωνσταντίνος Θάνος	05/01/1968	10/09/1969
Ευστάθιος Πανάς	11/09/1969	09/08/1974
Νικόλαος Κυριαζίδης	09/08/1974	05/01/1977
Νικόλαος Χαρισσόπουλος	21/10/1975	06/11/1981
Ευάγγελος Δεβλέτογλου	23/12/1977	08/11/1978
Γεώργιος Δράκος	24/11/1978	20/10/1981
Δημήτριος Χαλικιάς	16/11/1981	06/02/1984
Ευάγγελος Κουράκος (Α' περίοδος)	10/07/1982	11/02/1986
Παναγιώτης Κορλίρας	20/02/1984	30/08/1985
Ευστάθιος Παπαγεωργίου	17/09/1985	17/09/1989
Γεώργιος Προβόπουλος	01/10/1990	29/11/1993
Βασίλειος Αντωνιουδάκης	01/10/1990	19/12/1991
Παναγιώτης Παυλόπουλος	21/02/1992	29/11/1993
Ευάγγελος Κουράκος (Β' περίοδος)	01/12/1993	04/09/1996
Λουκάς Παπαδήμος	01/12/1993	26/10/1994
Παναγιώτης Θωμόπουλος	26/10/1994	26/02/2009
Νικόλαος Γκαργκάνας	05/09/1996	13/06/2002
Νικόλαος Παλαιοκρασσάς	14/06/2002	14/06/2008
Ελένη Δενδρινού Λουρή	20/06/2008	19/06/2014
Ιωάννης Παπαδάκης	03/03/2009	

(1) Την περίοδο της εχθρικής κατοχής (1941 – 1944)ο Υποδιοικητής Γεώργιος Μαντζαβίνος ακολούθησε (σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Α.3004,7/5/1941) την Ελληνική Κυβέρνηση που εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο .Οι κατοχικές κυβερνήσεις στην Ελλάδα απέλυσαν το 1941 τον Γεώργιο Μαντζαβίνο και διόρισαν ως Υποδιοικητές τον Ανδρέα Παπαδημητρίου (3/7/1941 – 18/11/1941). Ωστόσο, μετά την απελευθέρωση όλες οι απολύσεις και οι διορισμοί των μελών της Διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδος που έγιναν από τις κατοχικές κυβερνήσεις κηρύχτηκαν άκυροι με το Ν.89, 15/1/1945.