Αρχική Σελίδα Αρχική Σελίδα
  Rss Feeds

Kέντρο Ενημέρωσης

Στην ενότητα αυτή παρουσιάζονται δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ευκαιρίες απασχόλησης και διακηρύξεις της Τράπεζας της Ελλάδος, καθώς και ομιλίες των μελών της Διοίκησης.

Επίσης στην ενότητα αυτή μπορείτε να βρείτε τα δελτία τύπου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που μεταφράζονται στα ελληνικά.

Παρακάτω παρουσιάζονται τα πιο πρόσφατα (τελευταία πέντε) δελτία τύπου καθώς και οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις και ομιλίες της Τράπεζας της Ελλάδος. 

Ομιλίες - Συνεντεύξεις

15/12/2014 - Ομιλία του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα στην ειδική εκδήλωση της Τράπεζας της Ελλάδος προς τιμήν του Ξενοφώντος Ζολώτα
Ομιλητής: Γιάννης Στουρνάρας

15/12/2014 - Ομιλία του κ. Μιχάλη Ψαλιδόπουλου στην ειδική εκδήλωση της Τράπεζας της Ελλάδος προς τιμήν του Ξενοφώντος Ζολώτα
Ομιλητής: Μιχαήλ Ψαλιδόπουλος

15/12/2014 - Ομιλία του κ. Νίκου Αλεξόπουλου στην ειδική εκδήλωση της Τράπεζας της Ελλάδος προς τιμήν του Ξενοφώντος Ζολώτα
Ομιλητής: Νίκος Αλεξόπουλος

14/12/2014 - Ομιλία του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα στο Διεθνές Συνέδριο “2014 Multinational Finance Society Winter Conference” με θέμα: «Παγκόσμια χρηματοπιστωτική και οικονομική κρίση: προκλήσεις και προοπτικές»
Ομιλητής: Γιάννης Στουρνάρας

26/09/2014 - Ομιλία του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα στο “IMF-Bank of Slovenia High-Level Seminar on Reinvigorating Credit Growth in Central, Eastern, and Southern European Economies” με θέμα: «Μέτρα για την αναζωογόνηση των αγορών πιστώσεων»
Ομιλητής: Γιάννης Στουρνάρας